Buena Vista Hills - Mijas

Det blev en heldag på stranden men tanken var en halvdag för att sedan åka till Marbella. Vi fick vänta 1½ timme på vår lunch på en strandrestaurang så vi hann inte dit. Dock blev jag "Spanjorska" med temperament och skällde ut servitören att vi suttit 20 minuter och väntat på att få beställa vår mat. All serveringspersonal ignorerade allt o alla. Det slutade med att flera familjer gick pga väntan och att de inte fick någon service. Men pga att jag blev förbannad så bjöd de oss på notan. 
Så vi blev kvar på stranden till 18 för att sedan gå tillbaka till husbilen o duscha m.m Sedan åkte vi till Decathlon och köpte en liten surfbräda till mitt fjärde barn, Jocke, och en till kick så att båda pojkarna har en varsin. För i morgon ska vi till skateparken igen. 
 
 

Efter sportbutiken åt vi Burger King till barnens förtjusning och sedan åkte vi upp i bergen till Mijas Poeble (igen) och letade reda på vad området vi föll för igår heter. Vi hittade till slut fram efter massa serpentinvägar och hjärtat som stannade några gånger i kurvorna utan räcke och och ravin nedanför.... Det är så läskigt och så högt att det är svårt att förstå när man tittar ner över hela Fuengirola. Men vi hittade vårt område som heter Buena Vista Hills och ligger i Mijas. Det är alltså berget ovanför Fuengirola och vi känner att vi vill bort från de 250.000 turisterna som kommer hit på sommaren och kunna ha lugnet runt oss. Det tar ändå bara 10 minuter till Svenska skolan där ifrån så de e helt ok
 
Bommarna in till "vårt område"

Nu tar vår mäklare Kiany över och hjälper oss 

Nattt natt 00.37
/Familjen Petré

Kommentera inlägget här :