Vill vi åka hem?

Nej, jag tror inte det. Det känns som vi blir mer o mer hemma här. Men samtidigt kommer känslan av skräck i att lämna allt i Sverige och flytta hit... 
Idag har vi varit på husjakt, eller rättare sagt "områdesjakt" Vi har åkt runt och kollat upp områden och föll pladask för Mijas. Ett område som ligger över Fuengirola och har en utsikt som är helt otrolig. Jättefina hus och ett ganska nybyggt område. Ovanför ligger Mijas Poeble som var vääldigt speciellt med små små små gator och vägar mellan alla fasader, som man knappt kunde ta sig fram med bil. Just de lockade inte oss att bo men häftigt att se. Och utsikten från Mijas Poeble var amaaazing. 

Lite fina hus vi kollade närmre på i Mijas och också i detta område vi kan tänkas oss att eventuellt bo

Syns inte på bilden men utsikten här är över hela Fuengirola. 

Mat i Mijas --> på väg till Mijas Poeble

 
Vi åkte tillbaka till husbilen, duschade, sminkade, fixade hår, bytte kläder och barnen fick fotbollskläderna på sig och så begav vi oss till Miramar (shopping center) och en restaurang vid skateparken. Dit kom även våra vänner vi lärt känna här och tillsammans blev vi typ 20 personer + barn från olika delar av världen. Stämningen när matchen drog igång var härlig...även om jag och Cecilia satt o pratade 99% av tiden haha Vi stannade upp när vi hörde att något hände och så tittade vi de sista 14 minutrarna. Och jisses vilket liv de blev på Spanjorerna när de vann. De slänge av sig tröjorna, kramades, visslades och de sprang runt med flaggor. Bilarna började göra en kortege och runt gatorna stod folk o snurrade sina tröjor och skrek. Inte riktigt som i Sverige haha Eller har vi bara inte varit på rätt ställe? (vi har aldrig sett en match i Sverige.....)
Barnen åkte kick och skateboard i skateparken och leve verkligen livet. Underbart oo se hur alla barnen hittade varandra och hade såå kul tillsammans. Och när man satt där tänkte jag "det är ju inte semester för de som bor här, de har ju en vanlig söndag och ska till jobbet i morgon. Men ändå så beter de sig som att de har semester och ses ute, äter tillsammans, umgås osv." Och Heba har sagt att det är så härligt för i Spanien lever man verkligen. I Sverige sitter man mest hemma men här är man ute och umgås, året runt. 
I alla fall så är det ett underbart gäng vi träffat och jag tror inte vi kommer känna oss redo att åka hem på länge...
 
Vi som åt

Hela gänget
 
 
Idag blev de lite åkande


Felicitaciones España
/Familjen Petré
 

Kommentera inlägget här :