Låång dag

Det blev en väldigt lång dag som resulterade i att jag inte orkade blogga. Vi kom hem vid 02...nåt på natten. Grindarna till campingen var stängd och med ett sovande barn och massa packning fick vi bära med oss allt. Och den här campingen är stooor så vi gick o gick o gick..... nu ser det ut som hej-kom-o-hjälp i husbilen för vi orkade inte packa upp.
 
Det började med att vi förlängde avtalet på vår mindre snygga hyrbil. Den är billig och vi kan gå när vi ska lämna tillbaka den. Så vi behåller den även om vi väldigt gärna hade velat ha en cab.
Sedan packade vi in allt man kan tänkas behöva för en dag på stranden och en kväll i Fuengirola. 
Vi låg på stranden ända fram till 17.30 och det var så varmt. Tror de sa 37-38 grader. Tyvärr är vattnet inte lika varmt..men de kyler bra haha
Sedan gick vi tillbaka till bilen, bytte om, fräschade till oss med parfym och nekade 10-15 bilar att vi inte ska flytta på vår bil utan de får leta ny parkering. 
Började strosa runt och letade efter en restaurang o de hittade vi och ägaren hade förstås bott i Sverige i 28 år... så de gick o beställa på svenska...som alla andra ställen här.
 
 
På dagen fick vi tips om ett stort tivoli som är på plats i Fuengirola under 4 dagar och Amro (som grabbarna klippte sig hos) och hans  fru med barn skulle dit. Så vi möttes upp och wow, vilken kväll det blev. Vi träffade på fler svenskar som både bor här året runt men även en pappa och hans två barn som har lägenhet här och tillbringar all ledig tid här. Så barnen sprang runt överallt och åkte karuseller och vi föräldrar fick umgås o prata Fuengirola m.m Det blev en härlig kombo av alla möjliga språk och kombinationer. Kvällen blev natt och vid 02.30 släckte jag lampan. 

Trötta men äntligen i bilen efter en lång nattpromenad och sedan 20 min i bil
 
Nu är klockan 9.47 och alla utom jag sover.

Undra vad denna dag har att erbjuda...
/Familjen Petré

Kommentera inlägget här :