GRATTIS min Jocke på din 27+ dag

Då har vi gjort våra första dag i Fuengirola. Hämtade upp vår hyrbil kl 12 och eftersom Jocke kört 500mil och dessutom FYLLER HAN ÅR IDAG, så var det min tur att köra.
Det blev raka vägen till strandpromenaden och upp o ner bland kvarteren. Lärde oss att man inte ska ta bilen dit för de e omöjligt att få en parkering. Lärde oss även att de 250.000 turisterna som kommer på sommaren är måånga. Men vi hittade en parkering till slut och gick o åt lite lunch. Kände för första gången på dessa 2 veckorna att NU är det semestermode. Koppla av, strunta i klockan, inga måsten, göra det vi vill och äta ute. 
 
 

Sedan hade jag fått tips om en bra herrfrisör så dit gick vi och alla pojkar blev klippta. Och det bästa av allt var att killen som ägde frisörsalongen har bott 10 år i Sverige, hans barn går på Svenska skolan och han introducerade oss i de "svenska nätet" här nere med WhatsApp o vi är bjudna både på strandhäng på lördag och fotbollskväll på söndag med storbildstv för vuxna och skatepark bredvid för alla barn. Med massa andra hitflyttande personer. Fick även namn o nummer till en duktig mäklare som kan hjälpa oss med hus. Så den frisörtiden blev bättre än bra. Och billigt va de också. Sedan gick jag o gjorde mina naglar för de va välbehövligt. 
 

Sedan åkte vi förbi Svenska skolan och runt i de området som, i alla fall jag, mest fallt för. Vi ska tillbaka till bägge och kolla mer någon annan dag. Sedan åkte vi till Miramar, Costa Del Sols största shoppingcentre. Köpte lite kläder, solglasögon till pojkarna och självklart hittade de till leksaksbutiken. De blev födelsedagsmiddag i Italiensk anda och Jocke fick dricka öl. Chaffören fick sin underbara Cola zero hehe
När vi satt där på restaurangen bestämde vi oss för att förlänga vår tid på campingen till måndag. Vi har de ganska bra där. Lugnt o skönt o vi har ju en hyrbil som kan ta oss fram o tillbaka dit vi vill. 
 
 
 
 
Någon var extra kramig på pappas födelsedag <3 <3 <3 
 
Och så har vi fått en Spanienkatt som är med oss hela tiden vid vår husbil. Kom direkt när vi kom tillbaka nu ikväll
 
 
 

De e la gött me semester!!
/Familjen Petré
 

Kommentera inlägget här :