Sista dagen

Börjar med att be om ursäkt för stavelser och konstiga meningsuppbyggnader. Sitter i en guppig husbil på Spaniens vägar och försöker blogga då jag inte orkade det igår.

Igår vaknade vi med en klump i magen. Vår sista dag.
Vi kom till stranden tidgare än vi brukar och njöt en hel dag med sol och bad. Tankade så mycket D-vitamin som vi bara kunde innan vi ska hem och möta Sverige för en jobbig höst och vinter.
 
Pingvinmannen, varje dag
 

Sedan gjorde vi ordning oss och tog bilen till Restaurante Cerros del Águila där vi blev över 20 personer som njöt av middag och Cicci som stod för vår underbara underhållning.

Pojkarna (och Afrodite) satt med sina mobiler och till slut fick Amro nog och gick o tog alla. Då fick vi våra barn tillbaka och de lekte hela kvällen. 

 
 
Det blev mycket prat om framtiden, olika val osv Min magkänsla säger att C o P bor i Fuengirola inom några månader. Vi siter nu i husbilen och diskuterar framtid. Jocke kom med ett förslag och det kändes bra.... mer info kommer när vi tagit ett beslut.

Efter middagen igår var det dags för ett hej då. Det blev så så många kramar, så mycket kärlek från dessa underbara människor. Tårarna var där hos flera och vi alla lovade att vi måste ses igen. Vi tänker åka ner på höstlovet till att börja med. 
 
Piff o Puff
Brudarna <3


Även vår mäklare var med på middagen och vi lovade att hålla kontakten för uppdateringar. 
 
När vi vände oss bort och gick mot bilen så kändes allt så fel. Det var och är inte det här vi vill. Men vi vet också att det finns kvar. 

 
Nu styr vi hemåt
/Familjen Petré
 

Kommentera inlägget här :