Torsdag

Gårdagen bestod av en dag vid husbilen. Jocke behövde jobba och jag passade på att städa, tvätta, byta sängkläder osv Det var en välbehövlig dag för att få ordning på Frank. 
Sedan åkte vi in till Fuengirola och lärde känna city lite mer. Hittade många mysiga stråk och hundratals med restauranger. 
 
När man beställer Coka Zero.....WTF

Träffade på ytterliggare en mäklare som självklart var Svensk men vi är nöjda med Kiany som hjälper oss. Hon hade fått ny info om det huset jag hittade tidigare i veckan så vi åkte upp och kollade på de på kvällen. Det är 70% färdigt och bara väntar på en köpare. Skulle kännas toppen att få vara med och välja hur vi vill att det ska se ut.  
Just nu väntar jag på besked om vi får en visning på de idag. Vill gå in och se hur storleken känns, hur utsikten är etc. Det var svårt att få den uppfattningen från gatan.
 
Ser litet ut men ska vara 523kvadratmeter står de. Tvivlar men fick precis veta att om 1½ timme ska vi vara där...så då lär vi få svar.
 
Sitter också här och lägger rutten för vår hemgång på tisdag. Vi önskar ju att få fortsätta se så mycket som möjligt och inte bara köra A till B.


Skynda skynda bråttom bråttom
/Familjen Petré

Kommentera inlägget här :