Strandhäng och spontanmiddag

Idag har vi legat på stranden hela dagen tillsammans med Heba, Amro, Bella och Oscar som bor i Spanien och Cecilia och Patrik, Afrodite och Atlas som vill flytta hit, Ett helt underbart gäng med så mycket skratt och tossigheter. Och de ger oss SÅ mycket att få prata med dessa familjer om för o nackdelar, känslor att våga bryta upp från något och lämna. H och A har lämnat flera länder och har erfarenhet av att våga. C och P har bott utomlands i 6 år och flyttade sedan tillbaka till Sverige och är nu sugna på att flytta hit, Så med dem kan vi dela känslorna av Fuengirola och prata en eventuell framtid här. Sååå skrämmande men det ger oss otroligt mycket.
 
Hoppa genom ring...
 
 
 
"land-leken"
 
Pizza på stranden
 
Vid 19 kände vi oss klara med stranden och spontanbestämde att vi skulle gå ut o äta tillsammand direkt efter. Det bev Merryland och maten var jättegod. Barnen lekte på gräsplätten bredvid och ett gäng musikanter kom och spelade. Känslan var rysande, så overklig och underbar på samma gång. Om jag inte hade frågat om tips på frisörer i Fuengirola, i Facebookgruppen jag är med i. Då hade vi inte fått tipset om Amros salong och inte gått dit. Nu hamnade vi där, han kunde lite svenska, han bjöd in oss direkt för att hänga med i deras gäng. Och på den vägen är det.....slump eller ödet?
Vilket  gäng asså.... <3
 
 
Nu börar vår tid här att vara över och det känns tråkigt. Amro påpekade flera gånger idag om att vi kan stanna, Att vi ska ta ner Elias hit och inte åka hem. Det känns fint att han känner så men tyväfrr är det ju inte så enkelt. De har sina barn på Svenska skolan så vi skulle säkert få mycket hjälp hur vi ska gå tillväga med våra barn. Men sedan är det ju boende, företag, flytt, vänner, familj, försäkringar och så så så mycket mer. Frågorna är tusentals tror jag. 

 
 
Min Puff <3
 
Idag när vi kom tillbaka till bilen från stranden så har nån j*vel kört på vår bil. Asså det hör till vanligheten här och kan man, så smiter man. För ju fler olyckor man anmäler hos försäkringsbolaget, desto dyrare blir din försäkring nästa år. Så det är sällan man lagar sin bil här. Alla är buckliga och påkörda. Mn bryr sig inte och det gör oss så arga för det är ju inga billiga leksaker direkt. Så....vi har betalar 600Euro extra för om något sådant skulle hända vår bil som vi hyrt och nu har det hänt. Amro skulle se om han kunde få tag i någon som snabbt kan åtgärda problemet men tyvärr tror jag att det blir till o pröjsa för oss. 
Jag var såååå arg när jag såg bilen och att den svaga lilla jäkla skitpersonen bara dragit. Dessutom var det på en privat parkering till ett lägenhetshus. Så man tycker ju att de skulle finnas något samvete. 
 
Blev lite bättre när  vi fick skölja bort dammet men de syns ju.....f*n

01.10 o nu är det god natt
/Familjen Petré

Kommentera inlägget här :