Kötta milen

Idag var vi trötta och slitna så väckarklockan fick inte upp någon av oss. Vi stängde av dem och sov vidare till 9.00 Allihopa!
Vi kom iväg vid 11 och rattade in Spanien som nästa mål. Dock visste vi redan från början att vi inte skulle orka hela vägen dit. Men 21.15 åkte vi in på "fylla-vatten-tömma-vatten-tvätta-bilen-platsen" och när pärlan var skinande ren och fylld och tömd åt alla håll så åkte vi till närmaste ställplats. Så nu har vi precis parkerat, fått de minsta i säng och jag ska bara blogga färdigt o sedan nanna. Det blev 11 timmar på vägen idag med två snabba matstopp. Konvertet igång o in i micron med maten. Sedan plattan i backen...eller ja nästan för idag har tyvärr vägarna visat en hastighetsbegränsning på 80km/h för oss över 3,5 ton. Måttligt kul när gps-tiden visar bil 110km/h Så på 11 timmar skulle vi kommit ner till Spanien men icke.... Och eftersom vi väljer vägar utan tull så blir det ibland små landsvägar där vi inte kan hålla den tänkta hastigheten. För tullvägarna här är inte billiga tyvärr. Okej med personbil men större bilar ska straffas med dubbla priserna. 
 
 
 
 
 
 
Nu fick vi besök av en van bredvid oss. Vi gick i lite försvarsposition då man alltid läst att man aldrig ska parkera om det inte står flera husbilar. Men vi va ganska trötta o gjorde en liten chansning denna gång. Står i en liten dunge, en bit bort från vägen och i en liten håla. Så de känns okej ändå. Och självklart har Anna laddat med tillhyggen o försvarssaker om något skulle hända hehe 

Chep o hoj från Chepniers
/Familjen Petré
 

Kommentera inlägget här :